Tällaista elämä oli – veteraaniväen tarinoita saa jatkoa


Kotiseutulehti Pihtiputaan Joulu 2013

Orvokki Vääriskosken kirjoitus
 
Kuvia äänitystilanteista (albumi)
 

Vesa Juko, Keski-Suomen Sotaveteraanipiirin toiminnanjohtaja,  mukana kirjan jatkoprojektissa

Tällaista elämä oli – veteraaniväen tarinoita
Keuruun museon julkaisema kirja Tällaista elämä oli – veteraaniväen tarinoita ilmestyi helmikuussa 2013.
Kirjassa tarinoivat Keuruun seudun 1920–1930-luvuilla syntyneet miehet ja naiset, paikalliset, muuttajat ja evakot. Muistot nousevat pulan ja sodan varjoista, mutta myös vahvasta elämänuskosta.
 
Suur-Keuruu, toimittaja Harri Mertaniemi 12.9.2013  

 
 
 

Tällaista elämä oli – veteraaniväen tarinoita
Keuruun museon julkaisema kirja Tällaista elämä oli – veteraaniväen tarinoita ilmestyi helmikuussa 2013.Kirjassa tarinoivat Keuruun seudun 1920–1930-luvuilla syntyneet miehet ja naiset, paikalliset, muuttajat ja evakot. Muistot nousevat pulan ja sodan varjoista, mutta myös vahvasta elämänuskosta.
Museon toteuttama julkaisu syntyi Keuruun kansalaisopiston veteraanien tarinapiirin, tarinankirjoittajapiirin ja yksittäisten avustajien ja tukijoiden yhteistyönä. 
Kuvitetun, 300-sivuisen kirjan on toimittanut museon tutkimusassistentti Orvokki Vääriskoski.


Evakkokertomuksia, Arvo Pajarin  haastatteluja 1977 
 

Pihtiputaan Joulu 2013
Orvokki Vääriskoski

Kuvia äänitystilanteista (albumi)

 
 
Keuruun museon julkaisema kirja Tällaista elämä oli – veteraaniväen tarinoita ilmestyy helmikuussa. Kirjassa tarinoivat Keuruun seudun 1920–1930-luvuilla syntyneet miehet ja naiset, paikalliset, muuttajat ja evakot. Muistot nousevat pulan ja sodan varjoista, mutta myös vahvasta elämänuskosta.
   Museon toteuttama julkaisu syntyi Keuruun kansalaisopiston veteraanien tarinapiirin, tarinankirjoittajapiirin ja yksittäisten avustajien ja tukijoiden yhteistyönä. Kuvitetun, 300-sivuisen kirjan on toimittanut museon tutkimusassistentti Orvokki Vääriskoski.
   Kirjaa voi varata 30 euron ennakkohintaan ottamalla yhteyttä museolle sähköpostitse museo@keuruu.fi tai puhelimitse 040 965 5597 ma-pe 10–15 (myös muina aikoina Orvokki Vääriskoski 050 596 3060, orvokki.vaariskoski@keuruu.fi)
 
Jos sivuille mahtuu kirjan puhuttelevan kannen kuva, niin lähetän sen alkuviikosta. Muutimme viime tingassa fonttia entistä selkeämmäksi, eikä meillä museolla vielä ole tätä uutta kantta. Ilmoitatko, tarvitsetko kuvaa ja pienennätkö itse.
 
Terveisin Orvokki
Tällaista elämä oli